7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Randers har det hele, lidt til og meget mere

Randers
OUTLET - se de gode tilbud her

Det er skønt at bo i Randers og omegn. Her, godt på vej op i det nordlige Jylland, trives folk fra mange sociale lag side om side, i en by, hvor alle bidrager med deres, så hjulene kan holdes snurrende, og alle have det godt. Randers har det hele. Gode og spændende butikker, med alt fra de mest naturlige dagligvarer til lækker, håndlavet chokolade i høj kvalitet. Her i byen finder man også et musikliv, hvor Turbinen og Værket er et par af de steder, hvor de drivende kræfter findes.

Kulturlivet er nemlig en vigtig indikator for om en by ånder og lever. Alle mennesker har brug for billeder og musik, og for forestillinger med levende teater. Man har brug for “en på opleveren” en gang imellem. Her her Randers masser af tilbud og muligheder. Man finder nemt frem til dem, enten via nettet eller det lokale turistbureau. Man kan såmænd også roligt spørge sig frem på gaden. Folk i Randers er flinke og rare og hjælper gerne nye folk i byen med at finde rundt.

I det fugtige hjørne

Man kan også komme ud at spise i Randers, og man kan tage på bar. Nattelivet er sprællevende i denne nordligt beliggende jyske by. Om det er cocktails, vin eller fadøl man går efter, så finder man nemt et sted i Randers, hvor man kan få slukket sin tørst. Og bliver man rigtigt opstemt, så kan man også finde escort i Randers, ligesom man også kan få glimrende intim massage i Randers, hvis det er den slags, man er ude efter.

Elvis og regnskoven

Man skulle ikke tro, at Elvis havde noget som helst med regnskov at gøre. Det har han sådan set heller ikke. Men i Randers finder man både et Elvismuseum og Randers Regnskov, som begge er kulturtilbud af høj klasse, og hvor alle kan være med. Man behøver ikke at have læst Shakespeares Samlede Værker for at få noget ud af Randers Regnskov. Og hvem ved ikke hvem Elvis var? Han hjem i Memphis er kopieret og ligger såmænd i Randers, af alle steder. Jo da, Randers har et bredt spektrum af kulturelle tilbud.

Hvis man interesserer sig lidt for god vin og vinfremstilling, så skulle man unde sig selv en tur til Cold Hand Winery, som drives af et par vaskeægte ildsjæle, som med stor entusiasme fremstiller dansk vin i verdensklasse. Det gør de ved hjælp af deres egene metoder, som er fremkommet gennem hårdt arbejde og noget, der næsten ligner grundforskning. Denne danske vingård er så afgjort et besøg værd, hvis man har en interesse for god vin med fantastisk smag. Den ligger naturligvis i Randers.