7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Brug spraymaling til metal til bilen

OUTLET - se de gode tilbud her

Din bil kan miste lidt af lakken hist og her af forskellige årsager og det kan være en rigtig øjebæ når først man har fået øje på de steder der mangler. Det kan heldigvis fixes.

Fix selv skønhedspletter i lakken fra stenslag

Mange vil mene at hvis man først får øje på de små skønhedspletter i form af manglen på lak hist og her, så skal man påregne en mindre formue for at få en autolakerer til at klare det for én. Men det behøver ikke at koste dig en formue, hvis du selv er villig til at kaste dig ud i et af de lettere projekter.

Med spraymaling til metal kan du let selv komme efter de små skønhedspletter der nærmest er uundgåelige at få. Stenslag er en af de store syndere for bilens lakmangler, for det er nemlig ikke kun bilruden der er udsat når du triller afsted på vejene. Men man har jo ikke en bil for ikke at køre i den.

Derfor kan det varmt anbefales selv at klare opgaven som din egen autolakerer. Med den rigtige spraymaling til metal kan du nemlig selv uden de store omkostninger få din bil til at stå uden små mangler.

Få et godt slutresultat med spraymaling til metal

Det kan også nogle gange ske at man bliver nødt til at få lavet lidt rust langs skærmkanterne eller ved bagklappen. Her er det ikke alle autoværksteder der ligger inde med en spraymaling der passer til din bils farve og hvis de gør, er det som oftest med et mat resultat det ender ud med.

Gør dig selv den tjeneste at find frem til den rigtige farve og fix det selv. Mangler du den sidste glans og overgang for et godt slutresultat kan du med fordel polere bilen efterfølgende, så den får det helt perfekte look.