7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Brug spraymaling til metal til bilen

OUTLET - se de gode tilbud her

Har du overvejet at give bilen et personligt præg? Det kan du gøre billigt med den rette spraymaling til metal. Det kan være et sjovt hobbyprojekt, og du vælger selv farven! Læs med her og giv bilen et ansigtsløft. 

Man køber ikke sådan lige en ny bil, heller ikke selvom man bliver en smule træt af, hvordan den gamle ser ud. Men har du egentlig nogensinde tænkt over, at du selv kan give bilen det lille, skæve twist, du drømmer om? 

Find den rigtige spraymaling til din bil 

Du kan meget billigt give bilen et ansigtsløft med en flot spraymaling til metal. Det er op til dig, om du vil køre rundt i en bling-bling, guldfarvet øse, eller om du vil gå efter spraymaling, der blot kan dække en ridse. Når du skal finde den rette spraymaling, har farvevalget altså betydning.  

Nogle meget almindelige farver på spraymaling til metal er guld, sølv og kobber. Du kan også gå lidt mere avanceret til værks og finde en farvekode, der bare lige taler til dig. Ønsker du at dække en ridse, skal du selvfølgelig vælge en farve, der kommer tæt på den, bilen har i forvejen. Men du kan også give den gas og prøve noget helt nyt! 

Det er vigtigt at den er til metal 

En ting, der dog er vigtig, uanset hvilken farve du vælger, er at spraymalingen skal være egnet til overflader af metal. Hvis du vælger en spraymaling til et forkert materiale, risikerer du, at det skaller af og ikke holder i længden. Og så ser din pimpede bil desværre ikke så sej ud længere. 

Start eventuelt med cyklen 

Gå derfor efter en spraymaling til metal, for så går du nemlig ikke galt i byen, når du skal male din bil. Sprayen vil fordele sig perfekt på overfladen, og det vil være både den pæneste og den mest holdbare løsning. Hvis du er lidt nervøs for at give dig i kast med bilen, kan du jo starte med cyklen.